Bericht versturen
Thuis

Linch Machinery Co. Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van Linchmachines, Ltd is één van de uitstekendste leveranciers van sanitaire roestvrij staalproducten in China. Wij specialiseren ons in allerlei hoge precisie de sanitaire roestvrij staalproducten voor de hygiënische industrieën, zoals voedsel, zuivelfabriek, drank, wijn, bier, farmaceutische techniek, chemisch product, schoonheidsmiddelen etc. zuiveren. Wij hebben de breedste waaier van sanitaire roestvrij staalproducten die sanitaire kleppen, roestvrij staalbuizen, pijpmontage, vakbonden, metalen kappen, flenzen, en ook OEM en aangepaste roestvrij staalproducten behandelen.

 

Om productkwaliteit, voorbij alle relevante normen te verzekeren, ontwikkelden wij 8 extra speciale verwerkingstechnieken met meer dan tien technische octrooien, die Linch leiden rangschikkend hoogste klasse in de sanitaire roestvrij staalindustrie in China. Momenteel zijn elk van onze producten volgzaam met de normen van ISO, van SMS, van IDF, van 3A en DIN-, en voldoen ook aan behoefte van GMP en de voedselindustrie. Onder alle Chinese leveranciers, hebben wij de breedste waaier van modellen en de meeste veiligheidsgoedkeuring van de meeste landen.

 

 

Slechts vergeleken met andere leveranciers in China, Linch-concentreren de nadruk zich bij de sanitaire roestvrij staalproductie, en het gehele kwaliteitssysteem op de hygiënische vooral industrie. Wij hebben de belangrijke productietechnologie en het veel striktere systeem voor kwaliteitscontrole. De Linchnadruk op kwaliteits niet hoeveelheid, en achtervolgt nooit de jaarlijkse productiecapaciteit als 2 miljoen.

 

 

Vergeleken met fabrikanten van Europese of andere landen, behalve goede kwaliteit, omvatten onze voordelen ook concurrerende prijs en flexibele levertijd.

 

Sinds gevestigd, zijn wij reeds goedgekeurd door alle eminente klanten toe te schrijven aan onze uitstekende pre-sale & naverkoopdienst en beste kwaliteit. Onze producten zijn ook vrij populair globaal in de Verenigde Staten, Japan, en landen in Zuidoost-Azië, Europa, Midden-Oosten, en Zuid-Amerika etc. Met takken en verdelers (hoofdzakelijk binnen overzee), hebben wij een groot systeem die van de naverkoopdienst de gehele wereld behandelen opgezet.

 

China Linch Machinery Co. Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Geschiedenis van Linchmachines

 

 

Jaar Geschiedenis
2015 Anders genoemd als de Machinesco. Ltd van Wuxi Linch vooral voor verkoop overzee
2014 De verkoopmaatschappij in Wuxi verwierf de productie facotory in Wenzhou
2010 Het filiaal in Wuxi-stad werd gevestigd, de grootste markt van roestvrij staalproducten in China
2009 Gebracht in de meest geavanceerde internationale productietechnologie
2009 Bouwde de CNC het machinaal bewerken en assemblageworkshop
2009 De opgerichte fabriek van de Productiebasis in de stad van Wenzhou, de beroemdste plaats van sanitaire roestvrij staalproducten
Linch Machinery Co. Ltd. Linch Machinery Co. Ltd. Linch Machinery Co. Ltd. Linch Machinery Co. Ltd. Linch Machinery Co. Ltd. Linch Machinery Co. Ltd. Linch Machinery Co. Ltd. Linch Machinery Co. Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : WLM

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 500000-1000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 90% - 100%